Göteborg

Åker man till Göteborg kan det verkligen vara skönt att ha en hyrbil som väntar. Om du flyger dit och landar på Landvetter flygplats är det en ganska lång bit in till stan och det kan vara ganska tråkigt att spendera en hel massa tid på flygbuss. Så varför inte ha en hyrbil som bara är att hämta ut och köra med? Ska du på flera olika möten runt om kring i staden är det perfekt att ha en hyrbil att ta sig runt med. I Göteborg behöver man dessutom sällan köra inne i själva city för att ta sig till olika platser vilket gör att man slipper trög innerstadstrafik för det mesta. Dessutom kan du enkelt ta dig till alla underbara platser att besöka som ligger en bit utanför staden. Varför inte åka ut till havet på ön Hisingen och njuta av klippstränder, ljung och fantastisk natur utan att behöva passa busstider och promenera en hel massa i onödan?

Väljer du att boka en hyrbil inför ditt besök i Göteborg, eller du kanske redan bor där och bara behöver en bil för en dag? Ja då kan du så klart välja ett annat återlämningsställe än det du väljer som utlämningsställe, du väljer det som passar dig bäst helt enkelt. Några av de platser som man kan hämta/lämna bilen på när du hyr genom oss är; Göteborg city flygplats, Landvetter flygplats, Göteborg Downtown, Grafiska och Stampgatan. Detta ger dig som hyr bil en stor valfrihet och bättre planeringsmöjligheter för just din resa. Ett exempel som verkar vara mycket populärt är att hämta bilen på Landvetter eller Göteborg city flygplats för att sedan lämna den på något av återlämningsställena i staden som tillexempel Stampgatan. I närheten av detta återlämnings och utlämningsställe finns det flera hotell i olika prisklasser, dessutom kommer du nära stadskärnan.

Att vara på semester i Göteborg och dessutom ha tillgång till en hyrbil kan ge så mycket mer än att vara utlämnad till lokaltrafiken. Du kan enkelt ta dig till platser längre ut från stan, du har nära till landet och havet. Att sätta sig på en av de bussar som slussar ut folk från stan till havet är kanske inte det mest lockande när man är en barnfamilj på semester mitt i högsäsongen. Men att packa in familjen i en bil med aircondition för en härlig dag vid vattnet, det är något helt annat det.

Fler destinationer i Sverige

Ängelholm

Ängelholm

Från 330 kr/dygn

Arlanda

Arlanda

Från 295 kr/dygn

Bromma

Bromma

Från 310 kr/dygn

Karlskrona

Karlskrona

Från 384 kr/dygn

Karlstad

Karlstad

Från 350 kr/dygn

Kiruna

Kiruna

Från 325 kr/dygn

Landvetter

Landvetter

Från 299 kr/dygn

Linköping

Linköping

Från 380 kr/dygn

Luleå

Luleå

Från 325 kr/dygn

Lund

Lund

Från 290 kr/dygn

Malmö

Malmö

Från 295 kr/dygn

Malmö airport – Sturup

Malmö airport – Sturup

Från 295 kr/dygn

Norrköping

Norrköping

Från 325 kr/dygn

Östersund

Östersund

Från 315 kr/dygn

Stockholm

Stockholm

Från 225 kr/dygn

Sundsvall

Sundsvall

Från 350 kr/dygn

Umeå

Umeå

Från 275 kr/dygn

Uppsala

Uppsala

Från 275 kr/dygn

Visby

Visby

Från 235 kr/dygn